Ervaringen

Ervaring van Mireille

We hadden Noppes (bruine labrador, 2 jaar) overgenomen van hele lieve mensen, die er wegens omstandigheden niet meer voor konden zorgen. Op dat moment hadden we al 3 jack russels en een grote hond erbij leek ons erg leuk. We hebben een boerderij en dus ook plek zat in en om het huis!

Lees meer

Ervaring van Miranda en Hetty

Brisa is een 8,5 jaar oude Gos d’Atura Català, die nog erg actief en gezond is. Reden van herplaatsing was dat Brisa niet van andere honden houdt (met name teven) en naarmate ze ‘ouder’ wordt, geeft ze dat steeds vaker aan. Ze is nooit echt ontspannen in huis en altijd op haar hoede.

Lees meer

Ervaring oud eigenaar Noah en Bowie

Een korte tijd geleden hebben mijn ex ik moeten besluiten onze 2 boxers Bowie en Noah te herplaatsen. Door een verhuizing wonen we 170 kilometer bij elkaar vandaan en in combinatie met een baan waarbij we beiden 11 uur per dag weg zijn was dit niet meer vol te houden om om de week voor ze te zorgen. Ook aan

Lees meer

Ervaring oud eigenaar Bolle

Ik heb voor mijn Engelse Bulldog (Bolle) een nieuw huis moeten zoeken omdat ik sinds december 2015 twee weken per maand in het buitenland ben. Ik ben dus heel veel van huis. Als ik in  het buitenland ben, heb ik altijd een hondenoppas in huis.

Lees meer

Ervaring van Jolanda

Anderhalf jaar geleden wilden we graag, naast onze labrador van 9 jaar, een hond erbij.

Wat we veel tegenkwamen waren zielige honden uit Spanje, Roemenie etc.

Lees meer

Ervaring van nieuwe eigenaar Snowy

Via de marktplaats zijn we in contact gekomen met HHIN . Na het overlijden van onze hond 2 jaar geleden, begonnen we een hond toch weer te missen.
We kwamen op Snowy uit en zijn in contact getreden met Lindsey. Wij waren de uitverkoren om een kennis te maken met de huidige eigenaar van Snowy.

Lees meer